January 30 | MÃ¥ltidets Hus

Seminar på stream om hvordan bygge bærekraftsprofil

Kl. 12:00 – 14:30

Info

date: January 30, 2020
location: Måltidets Hus, Stavanger, streames også via Facebook

Vi gir deg innsikt i hvor du kan starte for å ta miljø og bærekraft på alvor, og hvordan dette kan bli en integrert del av din bedriftshverdag. Dette blir et av flere aktiviteter for bedriftene i Solenergiklyngen og Energy.invented  med samarbeidspartnere om bærekraft.

Seminaret er på norsk.

Tid: 30. januar kl 12.00 – 14.30 (lunsj 11.30 – 12.00, oppstart seminar kl. 12)

Sted: For stream for de som ikke er i Stavanger området via https://www.facebook.com/Smartcarecluster/

For fysisk deltagelse: Måltidets Hus, Møterom «Hos Ingrid» i Stavanger

Påmelding/program: Vi ønsker at du melder deg på selv om du følger via stream – nederst på siden HER . Her finner  du nederst også lenke direkte til live stream.

Program:

Hvorfor og hvordan bør man jobbe med bærekraft?
v/ Trygve Meyer, Head of Sustainability at Nordic Edge

Europa skal bli det første klimanøytrale kontinentet – og det innen 2050. Med «European Green Deal» foreslår EU-kommisjonen et stort antall tiltak som skal til for å nå dette målet. Hvordan treffer dette deg, og hvorfor bør din bedrift jobbe med bærekraft?

Finn frem i sertifiseringsjungelen!
v/Einar Richter Jordfald, Key Customer Manager, DNV GL

Einar Jordfald har bred erfaring fra arbeid med ISO standarder i mange ulike næringer. I tillegg til ISO skal Einar også se på miljøfyrtårn, og hvordan man bør tenke i forhold til et internasjonalt marked. Mer detaljer kommer

Sertifisering og bærekraftsmål i praksis – hvordan jobbe strukturert med dette i din bedrift?
v/Gunn Kristine Notland, Qualisoft

Bærekraft skaper ikke bare utfordringer, bærekraft skaper muligheter, lønnsomhet og økt konkurransefortrinn. Men hvordan bør man jobbe systematisk med dette i praksis?

Seminaret er et samarbeid mellom flere næringsklynger; Norwegian Smart Care Cluster, Nordic Edge Smart City Innovation Cluster, Norwegian Tunnel Safety Cluster, Norwegian Energy Solutions, Stiim Aqua Cluster og Solenergiklyngen